Bijeenkomst Come together – 11 april – Bijna VOL

Donderdagmiddag 11 april is de 1e bijeenkomst van Come Together, het kennisnetwerk van de Veiligheidsladder. We zijn te gast bij Van Oord Rotterdam. Vele bedrijven hebben zich al ingeschreven. Er zijn nog maximaal 8 plaatsen beschikbaar! Heeft u zich al ingeschreven?

Over de bijeenkomst

Afgelopen jaar is een nieuw kennisnetwerk opgericht met de naam Come together. De initiatiefnemers behoren tot de “Veiligheidsladder (VL) Community”. We hebben gemerkt dat gebruikers van de VL behoefte hebben om ervaringen te delen.

De eerste bijeenkomst vindt plaats op donderdag 11 april 2019 (van 13-16 uur). We zijn te gast bij Van Oord op het hoofdkantoor in Rotterdam (aanmelden).

Tijdens deze bijeenkomst presenteren we de volgende onderwerpen:

  • Presentatie van de gastheer Van Oord over hun ervaringen met de VL.
  • Toelichting op de doelstellingen van Come together.
  • Diverse interactieve presentaties over hoe we door inzicht in de bedrijfscultuur de prestaties kunnen verbeteren, de ervaringen van een bedrijf dat zich van trede 2 naar trede 3 heeft ontwikkeld en van een bedrijf dat zich van trede 3 naar trede 4 ontwikkeld heeft.

De kennisbijeenkomsten worden georganiseerd vόόr, maar vooral ook dόόr gebruikers. Dat betekent dat deelnemers onderwerpen in kunnen brengen, maar dat we ook verwachten dat deelnemers hun aanpak en ervaringen delen. Denk daarbij niet alleen aan (bijna) incidenten en statistieken, maar ook aan het gebruik van apps, instructies of methodieken om veiligheidsthema’s bespreekbaar te maken en aan ‘bewezen’ interventies om de veiligheidscultuur naar een hoger niveau te tillen.

Kortom, genoeg redenen om u aan te melden en samen de veiligheidsprestaties te verbeteren door gebruik te maken van reeds beproefde methodes.

Het programma

13:00 uur – 13:15 uur Opening
13:15 uur – 14:00 uur Presentatie Van Oord
14:00 uur – 14:15 uur Pauze
14:15 uur – 15:00 uur Presentatie KWS
15:00 uur – 15:45 uur Presentatie Saferail
15:45 uur – 16:00 uur Afsluiting


Wat zijn de kosten?

€ 75,00 per persoon. Voor 2 personen van hetzelfde bedrijf € 125,00.


Adresgegevens locatie

Van Oord Dredging and Marine Contractors bv
Schaardijk 211
3063 NH Rotterdam

AANMELDEN

Geef een antwoord