Succesvolle 1e bijeenkomst Come together

Op 11 april heeft het kennisnetwerk van de Veiligheidsladder, Come together, de eerste bijeenkomst georganiseerd om ervaringen te delen met gebruikers en/of geïnteresseerden.

Van Oord was op de prachtige locatie in Rotterdam onze gastheer en in een volle zaal zijn verschillende interactieve presentaties gegeven.

Na een korte presentatie van het bestuur van Come together hoe het kennisnetwerk tot stand is gekomen en wat de doelstellingen zijn, heeft Van Oord een presentatie gegeven op welke wijze de VL in het reeds rijk door certificaties gedecoreerde landschap van Van Oord is ingevoerd. Vervolgens heeft KWS, voorzien van diverse praktijkvoorbeelden, de aanwezigen meegenomen in hun ervaringen om van trede 2 naar trede 3 op de VL te komen. Als laatste heeft Saferail, een bedrijf dat gecertificeerd is op trede 4 van de VL, gepresenteerd hoe deze organisatie het “glazen plafond” tussen trede 3 en 4 succesvol heeft doorbroken.

Tijdens de presentaties werden aanwezigen interactief betrokken over meningen, ervaringen en mogelijke oplossingen. Als laatste hebben we gezamenlijk kort geïnventariseerd welke onderwerpen in een volgende bijeenkomst aan de orde kunnen komen en bedrijven die bereid zijn hun ervaringen te delen.

Foto’s en alle presentaties zijn terug te vinden op de website van Come together, www.veiligheidsladder.nl.

Indien U uitgenodigd wenst te worden voor nieuwe bijeenkomsten, kunt U zich hier aanmelden.

Wij zien terug op een succesvolle bijeenkomst bij een uitstekende gastheer.

Geef een antwoord