Inschrijving geopend: 2e kennisnetwerk Come together!

Het kennisnetwerk Come together is een platform van (potentiele) gebruikers van de Veiligheidsladder (VL) met als doel om kennis en ervaringen met elkaar te delen. Regelmatig organiseert het platform daarvoor netwerkbijeenkomsten.

Na een succesvolle 1e bijeenkomst in Rotterdam bij Van Oord dit voorjaar zal een tweede bijeenkomst plaatsvinden op 10 oktober 2019. Gastheer deze keer is TenneT TSO te Arnhem. Ook nu weer met aansprekende onderwerpen, dit keer toegespitst op gedragsbeïnvloeding en observatie van gedrag.

Tijdens deze bijeenkomst zullen we het volgende presenteren:

  • Inleiding van de gastheer TenneT door Gineke van Dijk, Associate Director Corporate Safety and Security en hun ‘road to safety’,
  • Frans Geijlvoet, sr beleidsmedewerker CSS, presenteert TenneT ervaring betreffende psychosociale veiligheid
  • Apenmanagement, ingeleid door Patrick van Veen, gedragsbioloog
  • VL in de praktijk, gepresenteerd door Henk Bijsterbosch, DNV GL

Kortom, genoeg redenen om je aan te melden en samen de veiligheidsprestaties te verbeteren door gebruik te maken van reeds beproefde methodes.

De bijeenkomst start om 13.15 uur (inloop vanaf 13.00) en eindigt om 16.00 uur met een borrel. Iedereen is welkom. Zowel bedrijven die plannen hebben om de VL te implementeren, als ook bedrijven die bezig zijn met de implementatie ervan als bedrijven die willen consolideren of willen doorgroeien naar een hogere trede. Hierbij is de omvang van bedrijven en/of het type werkzaamheden niet bepalend voor het deelnemen aan deze bijeenkomsten.

De kennisbijeenkomsten worden georganiseerd vόόr, maar vooral ook dόόr gebruikers. Dat betekent dat bezoekers onderwerpen in kunnen brengen, maar ook dat we verwachten dat bezoekers hun aanpak en ervaringen delen met andere VL gebruikers. Uiteraard met de nodige anonimiteit en privacy, maar wel informatief voor mede VL gebruikers. Een bijeenkomst die je niet wilt missen!

Onderwerp

Gedragsbeïnvloeding en observatie van gedrag

Wanneer

Donderdag 10 oktober 2019, 13:00 – 16:00

Waar

TenneT TSO, Utrechtseweg 310, 6812 AR Arnhem
Belangrijk: identiteitsbewijs meenemen

Het programma

13:00 uur – 13:15 uur Inloop
13:15 uur – 14:00 uur Presentaties TenneT
14:00 uur – 14:45 uur Presentatie Apenmanagement
14:45 uur – 15:15 uur Pauze
15:15 uur – 16:00 uur Presentatie DNV GL
16:00 uur – 17:00 uur Borrel

Kosten:

€ 75,00 per persoon. Voor 2 personen van hetzelfde bedrijf € 125,00.

Schrijf je hier in!Geef een antwoord