UPDATE: 3e NETWERKBIJEENKOMST NAJAAR 2021

Het COVID-19 virus houdt ons langer in de ban dan gedacht. Na 2 succesvolle bijeenkomsten zou begin 2020 de 3e netwerkbijeenkomst georganiseerd worden, maar die hebben we helaas moeten annuleren. Ook bleek het niet mogelijk die later in het jaar alsnog te organiseren.

Inmiddels hebben we goede hoop dat met het vaccinatieprogramma de versoepeling van maatregelen langzaamaan zal toenemen en ons allen weer meer mogelijkheden geeft om elkaar te ontmoeten. Want daar gaat onze voorkeur naar uit. Een bijeenkomst waarbij we elkaar fysiek kunnen treffen, spreken en aanhoren. Niet nu meteen, maar in het najaar van 2021. We denken dan aan ergens in november. De exacte datum moet nog geprikt worden.

Eneco heeft zich wederom bereid verklaard als gastheer op te treden en ook de presentatoren voor de bijeenkomst zijn enthousiast om de draad weer op te pakken. Hopelijk geldt dat ook voor u als trouwe of nieuwe deelnemer. Wij kijken in ieder uit naar de 3e netwerkbijeenkomst en uw komst.

De gezondheid van gasten, sprekers en gastheer blijft uiteraard voorop staan. De situatie rondom COVID19 houden we nauw in de gaten en zullen passende maatregelen nemen indien nodig. Rond de zomer komen we met nadere informatie over de 3enetwerkbijeenkomst. Uw ideeën, vragen, e.d. kunt u altijd delen op www.veiligheidsladder.nl.

Geef een antwoord